تولد یک قضیه

نام کتاب : تولد یک قضیه
نویسنده : سدریک ویلانی
مترجم : یوسف امیرارجمند
ناشر : پژوهشگاه دانش‌های بنیادی
نوبت چاپ : اول ۱۳۹۳
زبان : فارسی و انگلیسی
لینک دانلود نسخه فارسی : Picofile
لینک دانلود نسخه انگلیسی : Picofile
نوع فایل : PDF (نرم افزارهای مورد نیاز)

 

توضیحاتی درباره کتاب :

کتاب‌های زیادی درباره زندگی علمی، شخصی و کارهای پیشروهای علمی توسط خود ایشان و یا دیگران نوشته شده، ولی کمتر کتابی بوده که آنچه که در قلب ماجرای یک پژوهش بزرگ می‌گذرد، و آنچه در زندگی آن پژوهشگر در همان زمان اتفاق می‌افتاد، به زیبایی بیان کرده باشد.
یکی از همان نمونه‌های نایاب از کسی‌ست که از قضا در ریاضیات کار می‌کند. همان ریاضیاتی که بسیاری خشک و بدون کاربرد فرضش می‌کنند.
ولی اینجا، رشته مهم نیست. اگر کنجکاوید که زندگی یک ریاضیدان درجه یک و برنده چند جایزه بزرگ را بخوانید، بهتر است از خودش بخوانید و نه تاریخ‌نگار علم. تولد یک قضیه غیر از آنکه ماجرای کار طاقت‌فرسای محاسباتی به عنوان یک کار پژوهشی‌ست شما با زندگی روزمره، خطاهای کاری و بازگشت به اول ماجرا، خستگی‌ها و سرگشتگی‌ها و خوشحالی‌ها و کار و شهرت و اساتید و دانشجویان و آموزش آشنا خواهید شد. حداقل با بخشی که خودتان به عنوان دانشجو یا دانش آموز و یا پژوهشگر درگیرش بودید، همزاد پنداری خواهید کرد.
این کتاب را به تمام دانش آموزان، معلمین، مدرسین دانشگاه، و دانشجویان توصیه می‌کنیم. آموزه‌هایی که می‌توان از روزنوشت‌ها و نظرات و روال کاری و زندگی ویلانی در این کتاب دریافت کرد، ارزش آن را دو چندان می‌کند. شاید روزهای متوالی که مساله‌ای را نمی‌توانید حل کنید، خسته شده‌اید و نیاز به انگیزه دارید از یک استاد جوان انگیزه بگیرید که راه‌های دشواری را پیموده و هرگز کوتاه نیامده و بعد از چند سال یک مساله را که ممکن بسیاری رها کرده باشند، حل کرده. پشتکار، انگیزه، و کنجکاوی پایه‌های اصلی اکتشاف و درک مفاهیم هستند. نکته مهم اشاره ویلانی به ساختار آموزشی دانشگاه‌ها، کالج‌ها و محیط‌های علمی‌ست که همه از جمله دانش‌پژوهان در مقاطع مختلف از دبیرستان تا آخرین سطح مدارج علمی درگیر آن هستند.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا